Sunday, May 23, 2010

Penolong aku kene penyakit misteri...

Sebelum balik keje tadi...macam biase...aku ngan penolong aku akan make sure semua PC dan ekon ditutup.....lepas je pukul 6ptg....mmg hati tak ingat lain dah...nak balik umah je.....tgh kalut nak tutup tu...penolong aku berbunyi...

Lia : ehh...mane botol air aku nihhh..???(dgn nada bengang)
aku : ehhh..pade tangan ko tu...ape kebende?????
Lia : !@#$%^&*(


dengan gaya mengontrol ayunye....dia yang tersipu2 sambil menyengeh....terus blah...hehhehe


sebenarnya...bende ni jugak pernah jadi pade aku...kunci kereta kat tangan...tapi kalut cari kunci tu kat merata tempat....hehheh

agak2 nye....aku ngan penolong aku saje ke yang kene penyakit ni???korang penah kene tak?????ape name penyakit ni ekkk???



14 comments:

diba^pening said...

pernah gak kena...setakat ni 2x dh kena...siap kena gelak lg ngan kwn...dlm kelas cr handphone...pdhal ats riba...pas2 cr buku...pdhal ats meja je...heee

latest entry : suke berkira sgt...

Fasya Abdy said...

itu namenye Alzheimer peringkat awal..hehehe

Zaifull said...

hahaha!!! ada gak kena tapi jarang laa... hampeh betul...

pastu pandai je cover line keh keh keh

kitatauke said...

diba : tu la...mmg rase macam dungu je..:)
fasya : ohh..ye ke???baru tau...:)
zaifull : hahha..cover malu..:)

darlia said...

haha malu siot...

darlia said...

HUHUHU jatuh maruah aku

kitatauke said...

lia : ehh..kebetulan name ko same...bkn lia ko ni...lia kat amareka...:)

asfz lily said...

haha..
camtu plak..
ish3x..
parah dah ni..

reen_sofee said...

tuh laa!
penah gak kene.
kdg kdg benda tuh depan mate
tapi leh tak nampak!
huhuhuh

kitatauke said...

lily : parah ke???hehehe...ingat biase2 je...wat tak tau je...:)
reen_sofee : tu la...mulut nak maki je rase..tapi nak maki sape???maki la diri sendiri...hohoho

Roronoa Zoro said...

Fasya Abdy : eh.. itu ke nama penyakit tue? oo.. baru kami tau.. hehe

pernah jadi.. cari barang padahal kat tgn..

dulu penah selit pensil kat telinga.. lupa pastu cari merata2.. haha

kitatauke said...

zoro : rasenye bende ni jadi kat semua org kot...:)

gades ain said...

hahaha. pernah kene gak!~ kadang2 bengang sendiri. heee. & yg taleyh blah, my fren laa, mase kat matrik. beria-ia g bilik ain then ckp, "weyhh, kunci aku hilang", padahal kat tgn die jekk, gelak sakan kiteorang. huhu!~

kitatauke said...

gades ain : mmg tension kl kene...nak2 lagi kl nak cepat...nape bende ni bole jadi ekkk?