Tuesday, December 25, 2012

New Year Giveaway By Sheera Aya

Penat kerah otak hari ni untuk jana idea nak tulis blog. Tapi idea sama lembap dan mendung dengan cuaca kat luar sana. Tengah blogwalking, tetiba telah ditag oleh




Follow blog another pocket-story * ni supaya korang sentiasa dapat update daripada aya.
>> Dah lama follow blog aya ni rasanya.

2. Wajib follow blog sponsor Mira Kawaii Shop & Like fanpage sponsor Mira Kawaii Shop
>> Dah follow & like.

3. Buat satu entry yang bertajuk "New Year Giveaway by Sheera Aya"
>> Sedang siapkan.

4. Masukkan banner yang disediakan di atas dan backlink ke entry ini
>> Dah siap kat atas.

5. Tag 3 orang blogger lain *pastikan mereka tahu*.
>> Mangsa-mangsanya adalah :

6. Letak link entry korang dan FB ID di comment box entry ni * untuk peserta sebelum ni yg dah hantar entry tanpa FB ID sila update di SINI.
>> Publish dulu baru tepek.


23 comments:

Secret Of Shaila said...

assallamualaikum...huhuhu...thanks follow sy join GA...mane tau rezeki kali ini menang GA...leh kongsi dua^^cewahhh...gurau jer...huhuhu...apa-apa pun good luck yer^^

ANNA MARIANA said...

Wah, good luck yer.. =)

kitatauke said...

@Secret Of Shaila-wslm...nak kongsi ekk...hahhaha...

kitatauke said...

@ANNA MARIANA-tq..jom la join...

Miss Zahirah said...

rajin btul join GA erk..
slalunya majoriti pompuan yg join GA ni..
hehehe.. ape2 pun smoga berjaya.. ;)

kitatauke said...

@Miss Zahirah-hahaha..betol..selalunya org ppuan je join...1)join sbb kena tag..support bloggers..2)takde idea nak tulis ape...3)nnt ade la bagi hadiah ipon5 mcm denai hati...hahahha

Iema Gurlz said...

hye...
dr GA yg same...
da lame follow blog nie ^^
meh singgah sini -> http://www.iemagurlz.my/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

kitatauke said...

@Iema Gurlz-join segmen plak kat blog anda...

#JemahAwesome said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Dari giveaway yang sama! Jom tinggal jejak dekat entry Ayna! :*
FOLLOWED!

hazwan hairy said...

wish u gudluck bro...

kitatauke said...

@hazwan hairymemeriahkan majlis je aku ni..

Sheera Aya said...

jemput singgah ke senarai peserta New Year Giveaway by Sheera Aya. Boleh berblogwalking tambah kenalan. & thanks join my Ga. :)

http://www.sheeraya.my/2012/12/senarai-peserta-new-year-giveaway-by.html

p/s untuk komen terbanyak, aya kira termasuk komen reply owner.

kitatauke said...

@Sheera Aya-hohh..kena buat lawatan mengejut ni...

Mimie Najib said...

salam knjungan dari segmen yang sama.. kalau sudi meh la singgah sini.. :-

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

gud luck ya.. ! ^_^

Lala Lavenda said...

hi !
dari segmen yang sama
singgah dan follow, hehe
gud luck ! :)

http://dialavenda.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

kitatauke said...

@Lala Lavenda-dah buat lawatan mengejut..tq..:)

Anith Amalina said...

dri GA yg sama ~
http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html
done follow ~ follow balik k ;))

Shazreena Shukri said...

reena singgah sini..dr segmen yg sama..done follow :)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

kitatauke said...

@Anith Amalina-ok..dah buat lawatan mengejut sambil follow..:)

kitatauke said...

@Shazreena Shukri-dah buat lawatan mengejut gak...follow la skali...

Sitidotshahira said...

Salam :) dari GA yang sama ^^ gudluck !

http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

fara tyqa said...

fara dr GA yg same .
singgah sini .
gud luck ! =D

http://daxkechixsonly.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

Aimi Syafiqah said...

goodluck :D