Tuesday, June 29, 2010

Kursus Motivasi ke MotiBasi???

Minggu lepas aku kene g kursus 3 hari....tu sebab aku lame tak jengok blog aku ni.....ingatkan lepas kursus....makin bermotivasi aku ni....rupenye....keadaan sebaliknya berlaku....makin tak bermotibasi aku ni.....mungkin sebab aku rase....geng2 aku ni...cuma dipanggil untuk memeriahkan majlis orang je.....utk cukupkan korum....mane taknye.....yang aku tgk...mase kursus tu.....banyak tajuk....tak berkaitan langsung ngan kitorang.....segala handout....takde tertera pun name kitorang......tapi bgtau....kursus tu utk kitorang....macam tak logik je....so....memang g kursus dengan hati yang tak berape ikhlas la......sebab tu la result world cup macam malas je nak update...boring.....balik tempat keje.....keje melambak sedang tunggu aku.....haiiihhh......sabo je la....ape2 pun....walaupun kursus motibasi tu....aku rase....aku dapat 0.....tapi still ade ilmu yang aku dpt kat sane...dari orang lain....kira ok jugak la....dari takde ape2.....alhamdulillah....

6 comments:

mR.sYaH said...

kadang2 kursus motivasi perkara yg sama.. menjadikan kursus tersebut membosankan..

kitatauke said...

mr.syah : sokong....kene plak....kumpulan sasar berlainan...kita minoriti.....mmg hampesss...

Amilyn Zanal said...

hehhe,kalau ko nak tahu...diaorg guna duit pjk..dari sumber2 yang dipercayai,alasannya takut pjk dijadikan medan politik.

Parkcheek Chun Li said...

bosan bosan bosan....pnh sekali pg, tdo sepanjang ceramah...

I*K*T*I*R*A*F said...

kadang-kdang kursus motivasi mmg membosankan! heeee :P

kitatauke said...

milin : pastu...yang kite g sane tu...ape???

parkcheek : memang bosan....

iktiraf : mmg pun