Thursday, December 6, 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com


Malam ni aku nak join segmen Follow & Blogwalking dari mialiana.com. Siapa-siapa yang nak join tu dialu-alukan. Orang kata memeriahkan majlis. Huhuh...

Syarat-syaratnya :
 
1.FOLLOW blog ini dan LIKE fanpage Mialiana.com
>>Rasanya dah lama follow blog ni. Fanpage baru je like tadi. hahaha..

2.Buat entri bertajuk "Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com" dan masukkan banner segmen di atas. Link URL gambar 
>> Entri ni berkenaan segmen tersebut. Banner ada kat atas. 

3.Linkkan entri tadi ke entri segmen ini. Link URL segmen 
>>Dah siap chief. Dan dah link pun. Cer klik.
 
4.Nyatakan jumlah follower sekarang. Terpulang sama ada nak printscreen atau tidak.
>>Tak banyak mana pun. Ada la dalam  865 orang pemuda pemudi harapan bangsa.

5.Letak tagline Smile... Smile... Smile... mengikut kreativiti anda dan linkkan ke http://www.mialiana.com.
>>Bab ni aku kurang kreatif. Aku bantai guna doodle. Boleh je kan?Lantak la. Blog aku. Hahaha. Janji aku linkkan ke blog mialiana.
 

 6.Nyatakan apa yang paling anda suka di blog ini.
>>Suka tengok bilangan follower dalam blog ni lebih 8k. Darab 10 dengan follower aku. Huhh..

7.Selepas siap, letakkan link entri anda tadi ke dalam ruangan komen entri ini.
>> Kejap la. Nak siapkan entri ni dulu. Dah publish nanti baru boleh taruk link. Sabo...
 
8.Nak tambah sikit. Jumpa entri ni dari mana.
>>Jumpa masa tengah jalan-jalan(BW) kat rumah misshdyh. Takde apa nak buat malam-malam macam ni. Layan segmen pun cara gak.


25 comments:

Ieta Mat Sa'ad said...

Wa... ramai dah tu...800++... Compare ngan sy, baru je 50++. Kesian.. sy... dr 2009 jd blogger, baru 50++ rakan blog. Kesian2... Tula... dulu tak cerdik... Tahun ni baru nak jadi cerdik sikit2 dlm bab blog ni. Terima kasih sudi ziarah & jadi rakan blog saya :) Selamat bersegmen...

Mia Liana said...

terima kasih ya sudi join segmen mia. dah check dan entri penyertaan lengkap.

kitatauke said...

Ieta Mat Sa'ad:xpe..selalu je bw..nnt ramai la yg follow...sebenarnya blog ni byk gak yg kena belajar..ingat senang je mula2 dl..:)

Mia Liana:tq kembali...ade chance menang x??hahaha..

Azira said...

dari segmen yg sama /
done follow u :))

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nieyxzha Hassan said...

Singgah♥

kitatauke said...

Azira:tq...jom sama2 memeriahkan majlis...:)

kitatauke said...

Nieyxzha Hassan:tq..:)

Farra Izzaty said...

Follow sini (!)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Sheera Aya said...

singgah dari segmen yg sama. jemput singgah juga ye.:)

http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Gadis Cupcakes said...

Hai , from the same segment . done follow you . hit me back
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

kitatauke said...

Farra Izzaty, Sheera Aya & Gadis Cupcakes : dah follow kamu semua...tq same2 memeriahkan majlis mialiana...:)

miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Dunia Wilma said...

BW dari segmen yang sama ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html

kitatauke said...

miz ruha&Dunia Wilma:tq...dah follow kamu semua...:)

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

kitatauke said...

AyuInsYiraH:jap lagi sy dtg melawat..sedia makan ye..:)

hidayah zulkefli said...

dtg dr segmen sama, jemput singgah n follow blog saya pulak
http://misshdyh.blogspot.com/

Mas Zull said...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Azwar Syuhada said...

Azwa datang dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

hainom OKje said...

Dtg dari segmen yg sama!

nunnaly said...

salam, n hi dear. terjah dari segmen yang sama. owyeah.

jom bw ke belog saya sambil mkn supper.
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

dari segmen kakmia :)

salam kenal ^_^

jom lawat http://mayesa-jcb.blogspot.com

deno said...

SALAM.. DENO DATNAG DARI SEGMEN YANG SAMA DAN TERUS FOLOW SINI.. SALAM KENAL! :)

WWW.DAYANGDENO.BLOGSPOT.COM

aynora nur said...

salam,

salam perkenalan, baru sekarang sempat follow & Bw..

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html