Thursday, December 20, 2012

Giveaway : Blog Aku AWESOME!

Siang tadi aku telah ditag oleh Sue Azmi. Oleh kerana beliau sangat gigih. tag blogger dalam 206 orang, aku pun tergerak hati nak join dia untuk GA dari Yana Blogger. Jom join.



Syarat dalam GA dari Yana Blogger:

1. Follow Tashyra's Belog.
>> Dah follow.

2. Like page taShyra Sha
>> Dah like.

3. Buat 1 entri 'Giveaway : Blog Aku AWESOME!'.
>> Ni ha. Dah buat.

4. Nyatakan sebab mengapa blog anda AWESOME.
>> Tak ossem pun blog aku ni. Biasa-biasa je. Kalau ossem, xsempat dah nak join GA ni..hahaha..

5. Nak tag blogger lain pun boleh.
>> Aku tag http://nad-lifeisfun.blogspot.com/. Sebabnya masa aku buat entri ni, dia baru lepas memekik kat shoutbox aku..Hahaha..Mendapat.(jangan marah ekk..gurau2 jek)

6. Tambah sikit. Dari mana tau GA ni.
>> Dari blog Sue Azmi. Gigih dia tag orang. Sampai 206. Jadi aku terbuka hati nak join GA ni..:)

7. Hantar link ke ruangan komen.
>> Ok. Lepas publish nanti, akan tepek link ni nanti.

9 comments:

-meeSUPERGIRL- said...

good luck :)

Miza Husin said...

Good luck Encik KitaTauke. Err. Nama abang ni siapa? Pelik je Kitatauke. Haha. Tersoal pula. Huuuu T__T

kitatauke said...

@-meeSUPERGIRL- tq..jom join..

kitatauke said...

@Miza Husin pelik ke name tu??aku pun pelik..mcm mn boleh dpt name tu...hahaha..

ANNA MARIANA said...

wah, banyaknya giveaway.. good luck ek.. =)

kitatauke said...

@ANNA MARIANA jom la join...memeriahkan majlis...:)

Suue said...

Assalamualaikom and Holla! Singgah dr GA sama and follow. Jom follow sue, nak tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/giveaway-blog-aku-awesomee.html

Nak happykan birthday girl x? Jomlah.. http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-d.html

Nak hadiah gempak-melepak? Terjah: http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Nak join contest menarik x? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-kind-of-boy-that-im-attracted.html

Ni last eh, hehe. Nak mengarang cerita x? Sambil2 tu, baca lah cerita sue jugak ek! http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

Bai! (Y)

kitatauke said...

@Suue-perghh..gile kentang...byk gile GA...tgk la nnt..kl ada masa free..:)

Yana Blogger said...

Assalamualaikum..
Thanks sebab join!
Keputusan dah keluar!

http://didijojo.blogspot.com/2012/12/keputusan-giveaway-blog-aku-awesome.html