Tuesday, December 11, 2012

GIVEAWAY FREE DOMAIN FOR ALL PARTICIPANTS :D

Hari ni tak sempat nak buat entri baru. Sebab ada kerja siang hari tadi. Tengah syok berblogwalking tadi, termasuk pula rumah



Syarat untuk join GA ni :

1) Mempunyai blog berdomain sendiri atau belum.
>>Ada. Kompom ada.

 2) Berumur 18 tahun ke atas. kalau belum, kena mintak kebenaran sesapa berumur 18 tahun ke atas untuk guna no ic.
>>Nasib lebih 1 hari. Cukup 18

3) Buat entry bertajuk "GIVEAWAY FREE DOMAIN FOR ALL PARTICIPANTS :D"
>>Ni lah entrinya.

4) Tepek header muja and backlink ke entry ini.



5) Nak follow blog aku, add facebook aku, follow twitter aku and follow google+ aku atau tidak terpulang.
>>Dengan baik hatinya, aku follow dan add. Tapi yang mana aku ada je la ekk.

6) Sila join GROUP GIVEAWAY FOR ALL PARTICIPANTS.
>>Dah join.

7) Follow BLOG JIWAROSAK. like fan page BLOG JIWAROSAK.
>>Dah follow+like.

8) Submit ENTRY GIVEAWAY and LINK FACEBOOK anda, di bahagian comment ENTRY INI SAHAJA.
>>Dah siap nanti akan submit. 


10 comments:

Ieta Mat Sa'ad said...

Alhamdulillah termasuk ke blog sy tu, bleh terjoint GA... Trm kasih ek BW ke blog sy. Dgn pantun 2 kerat, terima kasih daun keladi, kalo bleh, termasuk ke blog sy le lagi :)

Cik Yaya said...

wahh..selamat ber-GA yee ^_^

secret of us said...

hai...good luck yer..^^

kitatauke said...

Ieta Mat Sa'ad:nak pantun gak la...makan eskrem sakit gigi..kl ade yg syok2..jemput la lagi...:)

Cik Yaya&secret of us:meh la join sekaki..:)

hainom OKje said...

Selamat bersegmen yeh....doa byk byk biar menang hehe...

Pink Tulip said...

wahh..cam menarik..apepon good luck :)

Miss Zahirah said...

nak join jgk.. tgh buat entry ni.. hihihi

kitatauke said...

hainom OKje, Pink Tulip& Miss Zahirah:jom la join....dapat free domain..ok la tu...tahun depan baru bayar...

Nurmujahidah Ismail said...

assalaamualaikum. sila bertukar sekarang k :D

www.coklateyes.my/2012/12/berita-gembira-tutorial-tukar-domain.html

kitatauke said...

Nurmujahidah Ismail:tgh pening2 lalat lagi study benda tu..hahaha