Monday, December 24, 2012

Blogwalking Dengan Alya Balqis Studio

Malam-malam macam ni. Dengan hujan tak berhenti-henti lagi, idea nak menulis entri pun selembap tanah yang disiram hujan kat luar sana. Jadi layan segmen saja la malam ni.


1. Korang copy banner kat atas ni letak dekat entri korang(kalau ada).
>> Dah buat

2. Wajin follow blog ni Alya Balqis Studio
>> Dah follow

3. Wajib like fanpage Alya Balqis Studio
>> Dah like.

4.  Buat entri yang bertajuk " Blogwalking dengan alya balqis studio"(tak wajib,kalau rajin)
>> Tengah rajin sangat ni.

5. kalau yang buat @ tak buat entri sila tinggalkan link blog dan juga fanpage(kalau ada)
>> Tunggu siap entri ni dulu.

6. List peserta akan dikeluarkan dan sesiapa yang dah join wajib follow @ like peserta lain juga ye.
>> Ok. No hal.

7. kalau boleh ajak lah seramai mana kawan anda ye.
>> Ok. Saya tag sorang je. http://secretofshaila.blogspot.com/

8. Tarikh tutup: tak tahu lagi nanti update baru ye.
>> Lagi beberapa minit kan..:P

6 comments:

Nur Aliya Balqis said...

t.kasih join..:-)follow peserta lain ye..

Secret Of Shaila said...

ala....dah tutup xsempat join...huhuhu...ape2 pun goood luck yer...^^

kitatauke said...

@Nur Aliya Balqis-insya Allah..

kitatauke said...

@Secret Of Shaila-:)..sori..buat pun dah lewat smlm...

Firdaus Ahmad said...

dari segmen yang same dah follow
jangan lupa follow balik :)

http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-dengan-alya-balqis.html

kitatauke said...

@Firdaus Ahmad-buat lawatan mengejut sambil follow...:)