Wednesday, May 5, 2010

Penat sungguh ari ni....

Adus....4hari cuti...otak pun turut same cuti...hohooh...sampai tak de idea nak update blog....pagi2 masuk opis...keje dah berlonggok menunggu...biaselah..cuti 4hari.....akaun mmg sentiasa menunggu...dengan report monthly...due ari ni...last day....makin kusut otak....lagi la takde idea nak update blog....

tapi akhirnya....sblm balik berehat...akhirnya...aku berjaya gak menyiapkan monthly report...hohohooh....tapi saje malas anta lagi...sbb gaji pun diorg tak masukkan....haru btol la diorg ni...dah 5hb ni....tak pk ke org ade anak bini...kl yang masih bujang....kire bole tahan lagi la.....yang ade anak sekolah...macam mane...pk la sket......

lepas rehat...aku masih tak anta report....hohoh....saje....tunggu lambat2 sket....dan2 plak ade budak nak blaja buat blog...huhuuh....sebenarnye...dah lame aku racun budak2 area sini buat blog....dari dok ngadap FB je...ape dapat????dengan blog...bukan takat suke2...ilmu pun banyak.....ni salah sorg yang termakan dek pujuk rayu aku soh buat blog...huhuhuhu

petang tadi tenet slow...so aku ajar takat tukar template je.....esok aku sambung.....padehal...aku takde idea nak update blog...huhuhuuh...tgk la esok...kl aku ade idea lagi best utk diorg....

6 comments:

ct fad said...

Samolah kito..x kesah pasal keje berlambak..tapi kesahh sangat pasal tenet lembab cam kure2..menggigil tgn x dapat jengah blog..huhu

Nur Adawiyah said...

hahah lek ah der. :D oh smpat pulok en?kah kah

kitatauke said...

ct fad:huhuuh...keje mmg tak penah abis...same macam blog....ade je idea nak kongsi...tapi kadang2...kering gak idea tu..huhuuh

kitatauke said...

ada:biase la..sentiasa mencari ruang kl dah minat....

kak ina mail said...

ahhhh dah nampak rupa tauke balak.patutlah tauke 24jam depan laptop.kwang kwang

kitatauke said...

kak ina:image dikaburkan...hahahha