Tuesday, June 15, 2010

Award "Top Blogger 2010"

Tghari ni...dapat award plak dari g4d15 m3r4h j4m8u ..................so....layan lagi...




1. Ape kan name belog anda dn kenape anda memilih name itu ?

- kita tau ke??...tapi ramai ingat kita tokey -

2. Apekah Link Belog Anda Sekarang dn Bagaimne boleh timbul idea untok menamakan nyeaa seperti itu ?

- http://kitatauke.blogspot.com/| berangan nak jadi tokey...huhuuh -

3. . Apekah Method dlam penulisan anda ?
- cacamerba -

4. Pernah terase nak hapuskan belog anda ? Sbbnyeaa ?

- baru je hidup blog aku nih -

5 . Pernah Tak Ahli Keluarge Anda Membace belog anda dan ape kate mereka ?

- penah kot....aku buat keras je...hhuhuh -

6 . Ape perasaan anda apebile org lain mengatakan bahawe anda punyee belog ini burok sedangkan masih ade yg mengatakan belog anda chantek ?

- takde perasaan sbb mmg tak pandai nak hias blog kasi cun -

7 . Bilekah anda mempunyei belog ?

- April 2010

8 . Siapakah Orang Pertame Yang Mengetahui Anda Mempunyai Belog ?

- bini aku... -

9 . Ape perasaan anda apebile orang asyex mengatakan tentang belog anda di sekolah ?

- dah lame tgglkan alam persekolahan...so tak de perasaan -

10 . 10 Orang Keatas Seterosnyeaa untok di Tag .

myviva putih
3dlady


Arjuna Timur








5 comments:

el said...

terima kasih atas mengingati :)

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

arghh mencik...tak naik lagi nama...huh

kitatauke said...

el : same2...:)

iz-ann : next award..:)

Colourful life said...

taniah ^_^ top blogger... hihik

kitatauke said...

colourful life : hehhe...nnt kasi kt ko plak...