Tuesday, November 27, 2012

Nabila Medan's Giveaway!

Dah 4 hari tak update blog ni. Disebabkan ada kursus tahunan di Duta Village Beach Resort, Kuantan. Balik-balik je, tengok dah berhabuk dah blog ni. Memandangkan tak ada idea nak tulis, join giveaway la dulu. Untung-untung menang hadiah. Saguhati pun dah kira ok. Siapa nak bagi ye tak.



Syarat Penyertaan Nabila Medan's Giveaway
Blogger yang duduk di Malaysia sahaja. 
>>Aku duduk di Pahang. Memang dalam Malaysia,

1.Follow blog nabila ini
>>Dah follow.

2.Buat satu entri berkenaan giveaway ini beserta
>>Ni entri.Dah buat.

- Banner giveaway dan linkkan ke sini
>>Banner ada kat atas. Juga sudah dilinkkan.

- Tag 2 orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu
>>
>>
>>>>>2 orang ni aku main sebat je kat shoutbox aku..nasib korang la..

3.Follow dan like semua sponsor *amaran tegas!*
>>Perghh. Pedih nak follow semua.(tapi dah follow pun)

4.Tinggalkan link entri not your link blog di kotak komen
>>Jap la. Nak habiskan entri ni. Dah siap nanti, akan tinggalkan link entri kat blog nabila ini.

5.Sebarang perubahan akan diberitahu kelak
>>Berehh bohh..


Follow Semua Blog Sponsor Nabila Medan's Giveaway
>>Dah follow semua. Huhh..
Like Page Dan Follow Twitter Semua Sponsor Nabila Medan's Giveaway
*jika tiada akaun facebook/twitter,abaikan bahagian ini. Jujur okay*
>>Twitter tak ada. Fb ada. Dah like pun.
 
Huhh. Siap jugak akhirnya. Masuk saja suka-suka. Bukan mengharap hadiah pun. Tapi kalau nak bagi topup pun apa salahnya...:)

11 comments:

Bui Junaidi said...

SELAMAT BER'GIVEAWAY'..HEHE

BUI DH FOLLOW BACK YER..^_^

kitatauke said...

Bui Junaidi:tq..:)

Nurina Izzati said...

lama dah tak masuk giveaway macam ni.. tak ingat dah bila kali terakhir masuk..

s h a said...

Support blogger.Good2.Untung2 dapat hadiah kn. :)

kitatauke said...

Nurina Izzati:saje suka2...memeriahkan majlis..:)

s h a:yup..support blogger..tak harap pun hadiah..huhuh..kl ade, ade...:)

Wak Gelas™ said...

gudluck tuu yee.. ehHHE

kitatauke said...

Wak Gelas™: :)

Queen said...

aiyook.. die punye syarat ketatnya... huhu..

takpe..untuk org yang gigih.. harap2 untung lumayan juga.. =)

good luck!

kitatauke said...

Queen:copy paste je...hahaha..

kak nora said...

semuga berjaya...bukan sekadar hadiah sagu hati..

kitatauke said...

kak nora:saje suka2..