Thursday, May 27, 2010

Takde kaitan dgn blog KITATAUKE

Ni antara muka depan kosmo online ari ni...sape ade baca????



aku cuma nak bgtau yang janda tu takde kaitan ngan blog ni...walaupun perkataan tauke tu nak same dengan blog ni.....ehhh!!!nak same ape...dah same pun....tapi mmg tiada kaitan antara kami....niat aku bukan nak tulis dan maksudkan blog ni dengan name kita tauke....aku nak buat mcm perkataan kat header aku tu....kita tau ke??last2 ramai plak yang baca kita tauke....aku layankan je....hehehhe...mane tau....1 hari nnt....aku jadi tauke betul2.....kaya aku.......hehhehhe

14 comments:

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.

saya datang blog cik ni sejak awal kelahiran.
memang membaca dan fikir; kita tauke.
fikir-fikir, tauke kedai makan agaknya.

tapi kalau dah 40 kali orang sebut, jadi tauke juga mungkin nanti.

Queen said...

amiinnnnn

sarah shafie said...

haha..same lah..

kitatauke said...

balqis : hehehhee....rasenye..majoriti..:)
queen : amin gak...mane tau...nnt jadi tokey betol...hohoh....
sarah : join da group ka???:)

Roronoa Zoro said...

aku baca kita tau ker... dari awal masuk lagi.. hik2... sebb ayat tue mcm suruh kita pikir..

tapi kalo nak aku panggi tauke pon boleh.. aku pon nak jadi juga maa.. haha =D

kitatauke said...

zoro : hahhaa...ko la org 1st yang pk terbalik..tapi betol..hjehhhe...(same2 la kita berusaha jadi tauke..huhuh)

kak ina mail said...

Tak sia-sia , akak bagi ko gelaran tauke balak.nasib baik, yang kena tangkap bukan tauke balak, tauke ketum.khe khe

kitatauke said...

kak ina : hahhaa...kl tak....mesti trafik up hari ni...1 malaya tgk...huhuhuhu

Nur -al- Ain said...

hahaa, ye la, bile sebut jadi kita TAUKE. fuh sebut hari2 boleh jadi doa ni.. ;p

kitatauke said...

nur-al-ain : amin....moga doa tuhan makbulkan..

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah...siapakah itu..lalalal...sbr je lah ek..

+akufobia+ said...

kalau betulbetul jadi tauke nanti jangan lupa aku.kenang ku dalam doamu.ngaa.

kitatauke said...

hawa : ntah..tak kenal...

akufobia : hahha..tak lupe pny...(cett...ye ye je)

Miss Zahirah said...

kihkihkih.. name je same tp org x sma..
lain jantin plk.. ;b