Thursday, May 13, 2010

Berapa jarak umah ke tmpt keje/belajar???

balik rehat tengahari td...terpikir plak nak buat bende ni...sbb tak de idea nak isi dalam blog...huhuh....kua je kete dr garaj umah..terus set meter kete siap2.....jadi 0


dan ni la hasilnye bile sampai kat depan opis....siap parking bontot dulu plak tu....

ni yang buat aku suke keje sini....ari2 tak penah jamm.....kl jamm..4minit dr umah...kl tak jamm...2minit...huhuuhh...bahagia je keje gini...otak tak sesak macam dok bandar.....penah minyak kete aku 2bar....dekat sbln baru abis...huhuuh...korang plak....agak2 brape jauh dari umah korang ngan tempat keje?????



10 comments:

atty's said...

kty pun dkt je..cuma byk traffic light..

kitatauke said...

atty's:sini..langsung takde...huhuh

ezanoor said...

bro, ko kasik '0' ko nye meter... cane nk ingat bile nk servis??? ada nombor tempat len ke???

kitatauke said...

ezanoor:wahhh...mesti kete baru ko smpi smlm...ko tolak ke kete lame ko???hehehhe....tekan je la button kat meter tu....millage dia tak kaco...yg ni kite bole set sokmo....pssttt...kete baru kua ke????:)

Takiyuddin said...

Wahhh ana kagum ! Ini satu pencapaian yang amat luar biasa ! Harap lepas ni lebih ramai pekerja yang mencari tempat kerja yang dekat dgn rumah. Kalau gaji 4k tapi tiap tiap bulan habis bayar minyak, tol, parking sampai rm2.5 nak buat ape...

Tahniah sekali lagi!

kitatauke said...

takiyuddin:hahhaa..btol...baik la gaji RM1.5k je..tapi takde masalah kesesakan.....huhuh

sonata anak kancil said...

saya cadangkan awak pegi keje jalan kaki je...exercise...kan lebih baik!!!

kitatauke said...

sonata:plan macam tu jugak...tapi kete cukup mase nak kene servis...rugi woo..huhuh

ReiKo ---(@ JezzeBelle--:-<3 said...

haha. cuak tadi tgok u 0 kan meter. tak tahu ar plak mileage dia tak kaco. ha... kete per tu dua bar sampai sebulan? viva ker? leh bagi tips tak nak jimat myk kete viva manual aku ni. hahah

kitatauke said...

reiko:pemilik biba gak ke???ntah...aku main belasah je...huhuhu...cuma aku baise isi shell....bukan tak support barangan Mesia....tapi cari yg berkualiti...huhuhu