Monday, November 19, 2012

Segmen Follow Sampai Pengsan By pr!ncEsS1405

Join segmen lagi sekali. Rajin aku malam ni.



SYARAT-SYARAT 
1) Buat 1 entry "Segmen Follow Sampai Pengsan" pr!ncEsS1405
     > Sudah

2) Dalam entry tu, korang nyatakan sekali nama manja/ tarikh lahir/ asal mana
     > tokey/12-12/pahang

3)Follow blog aku yg xseberapa ni.
     > Dah follow

4) Nyatakan followers korang sekarang.
     >799

5) Blog korang MESTI ada follower widget
     > Ada. sebelah atas.

6) Letakkan link entry korang di ruangan komen
     > Dah letak.

Dapat tahu segmen ni dari siti hanum

17 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

asal kat pahang? pahang kat belah mane ek?
https://www.facebook.com/gulaitempoyak.ikanpatinblog

doraemonsaja said...

:) hee -anumamir-

Cik Yaya said...

D.O.B 12/12? beshla smbut thun ni..hehe ;p
slmt bsegmen ^_^

pr!ncEsS1405 said...

thanks tokey sebab sudi join segmen saya..dah pernah follow sebelum nie..salam perkenalan yerk! :)

kitatauke said...

MéuzAngelo™ XXIII:org kuat najib..hahaha

doraemonsaja: :p

Cik Yaya:hahaha..yg lahir tahun ni best..12/12/12

pr!ncEsS1405:salam perkenalan..tq utk pr!ncEsS1405 jgk..

aiN NaJwa said...

Selamat bersegmen yerrr...


P/S : TQ follow....^^

kitatauke said...

aiN NaJwa: :p

☺털이 소유❤ said...

hye.. salam perkenalan.. datang dari segmen yang sama.. done follow you.. follow me http://sitinoorhidayah-hidayah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html.. wa.. cantik la blog ni..

kitatauke said...

☺털이 소유❤:tq2..dah follow awak jugak..:)

ayut said...

hi tokey..same month la kite :) dh follow..jmpt dtg blog ye http://akuayut.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

kitatauke said...

ayut:untung org lahir hujung tahun ni..muda sokmo..:)

irwan alessa said...

wan follow sini dari segmen yang sama, singgah la blog wan dan follow balik tau??

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan_21.html

pelengkap rusuk kiri said...

salam singgah dari segmen yg sama
http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

jemput singgah kembali :)

kitatauke said...

irwan alessa & pelengkap rusuk kiri:dah singgah & dah follow balik kamu ber2...:)

Cikmimy ^^v said...

dari segmen yang sama :)

http://syananykcik.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

kitatauke said...

Cikmimy ^^v:ramai2 memeriahkan majlis..:)

rafflesia said...

Salam dan Hai

datang dari segmen yang sama. jom ke blog saya :)

http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html