Monday, November 19, 2012

First Giveaway By Gulai Tempoyak Ikan Patin


 #1.
buat satu entry bertajuk First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin atau Fisrt Giveaway by Meuzangelo (kalau rasa yang first tu panjang sangat tajuk dia).


Read more: http://meuzangelo.blogspot.com/2012/11/first-giveaway-by-gulai-tempoyak-ikan.html#ixzz2Cftx2cGa
 Buat 1 entri bertajuk First Giveaway By Gulai Tempoyak Ikan Patin
>>>Dah buat.

#2.
Sila sertakan sekali banner untuk giveaway ni. Letak sekali link ke entri ni.
>>>Dah letak kat atas.

#3.
Letak banner sponsor beserta link diorang.
>>>Dah buat kat bawah.

#4.
Follw blog dan like facebook page diorang.
>>>Dah jugak

#5.
Letak url entri  di bahagian komen entri.
>>>Dah letak.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
 
 
 
 
Huhh..Siap juga akhirmya.. 

buat satu entry bertajuk First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin atau Fisrt Giveaway by Meuzangelo (kalau rasa yang first tu panjang sangat tajuk dia).


Read more: http://meuzangelo.blogspot.com/2012/11/first-giveaway-by-gulai-tempoyak-ikan.html#ixzz2Cftx2cGa
##1.
buat satu entry bertajuk First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin atau Fisrt Giveaway by Meuzangelo (kalau rasa yang first tu panjang sangat tajuk dia).

#2.
dalam entry ringkas korang tu sila sertakan sekali banner untuk giveaway ni. jangan lupa letakkan sekali link ke entry ini.

#3.
letakkan banner sponsor berserta link dorang untuk giveaway ni.

#4.
sila follow blog dan like facebook page senarai sponsor giveaway ni.

#5. 
last sekali, letakkan url entry korang tu kat bahagian comment entry ini sahaja.

Read more: http://meuzangelo.blogspot.com/2012/11/first-giveaway-by-gulai-tempoyak-ikan.html#ixzz2Cft9Nd6J
#1.
buat satu entry bertajuk First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin atau Fisrt Giveaway by Meuzangelo (kalau rasa yang first tu panjang sangat tajuk dia).

#2.
dalam entry ringkas korang tu sila sertakan sekali banner untuk giveaway ni. jangan lupa letakkan sekali link ke entry ini.

#3.
letakkan banner sponsor berserta link dorang untuk giveaway ni.

#4.
sila follow blog dan like facebook page senarai sponsor giveaway ni.

#5. 
last sekali, letakkan url entry korang tu kat bahagian comment entry ini sahaja.

Read more: http://meuzangelo.blogspot.com/2012/11/first-giveaway-by-gulai-tempoyak-ikan.html#ixzz2Cft9Nd6J
#1.
buat satu entry bertajuk First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin atau Fisrt Giveaway by Meuzangelo (kalau rasa yang first tu panjang sangat tajuk dia).

#2.
dalam entry ringkas korang tu sila sertakan sekali banner untuk giveaway ni. jangan lupa letakkan sekali link ke entry ini.

#3.
letakkan banner sponsor berserta link dorang untuk giveaway ni.

#4.
sila follow blog dan like facebook page senarai sponsor giveaway ni.

#5. 
last sekali, letakkan url entry korang tu kat bahagian comment entry ini sahaja.

Read more: http://meuzangelo.blogspot.com/2012/11/first-giveaway-by-gulai-tempoyak-ikan.html#ixzz2Cft9Nd6J
#1.
buat satu entry bertajuk First Giveaway by Gulai Tempoyak Ikan Patin atau Fisrt Giveaway by Meuzangelo (kalau rasa yang first tu panjang sangat tajuk dia).

#2.
dalam entry ringkas korang tu sila sertakan sekali banner untuk giveaway ni. jangan lupa letakkan sekali link ke entry ini.

#3.
letakkan banner sponsor berserta link dorang untuk giveaway ni.

#4.
sila follow blog dan like facebook page senarai sponsor giveaway ni.

#5. 
last sekali, letakkan url entry korang tu kat bahagian comment entry ini sahaja.

Read more: http://meuzangelo.blogspot.com/2012/11/first-giveaway-by-gulai-tempoyak-ikan.html#ixzz2Cft9Nd6J

10 comments:

Musliadi KH said...

Artikel yang menarik kawan, salam sukses selalu dan terus beraktifiats. please back www.advotnote.com

MéuzAngelo™ XXIII said...

thanks join first GA ni. :)

Maisarah said...

Saya join! http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/first-giveaway-by-gulai-tempoyak-ikan.html

Cik Yaya said...

wahh join GA? gud luck..hehe ^_^

kitatauke said...

Musliadi KH:tq..:)

MéuzAngelo™ XXIII:welkam tuan..

Maisarah:bukan kat sini..tepek kat blog MéuzAngelo™ XXIII

Cik Yaya:saje suka2..meh la join sekali..:)

Hanih Borhan said...

http://faryna-lovestory.blogspot.com/2012/11/first-giveaway-by-gulai-tempoyak-ikan.html

yana lyana said...

Good Luck, awak! :)

kitatauke said...

yana lyana:tq..meh la join skali..:)

secret of us said...

salam..dari segment yang sama

jalan-jalan + follow..^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/fisrt-giveaway-by-meuzangelo.html

kitatauke said...

secret of us:selamat bersegmen..masuk saja suka2...:)