Monday, December 24, 2012

CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'

Tengah syok-syok blogwalking, tiba-tiba perasan kat shoutbox menyatakan 'Anda telah ditag". Oleh Nik Ainaa. Selalunya join segmen ataupun GA. Aku suka je layan segmen@GA ni. Bila buka blog penganjur, semua hadiah untuk perempuan. Tiada 1 pun untuk lelaki. Tak apa la. Kalau menang, boleh beri pada awek baru. Hahaha. Berangan. Apa-apa pun, jom layan.


Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog Norzi Beautilicious House
>> Dah follow

2. Follow Blog  NORZI FOODILICIOUS HOUSE
>> Dah follow juga

3. Like page FACEBOOK
>> Dah like

4. Buat satu entry  CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'
  >> Tengah buat ni ha..:)

5. Ambil gambar di atas dah letakkan pada entry , linkkan ke entry ini.
>> Dah ambil, dah letak dan dah link.

6. Sila tag rakan anda sekurangnya 2 orang , jika lebih bonus.
>> http://azmanizzatiamira.blogspot.com/
>> http://www.ahmatdaughters.blogspot.com/

7. Tinggalkan jejak entry anda di bawah entry ini, tunggu link anda di approve.
>> Dah publish nanti, akan tepek kat komen. nak kena tunggu ke untuk diapprove?    

6 comments:

norzibeautilicioushouse said...

assalamualaikum..terima kasih kerana turut serta , Kak Norzi dah approved and published :),jangan lupa tunggu keputusan ya pada 28 jan 2013 ya~ salam perkenalan dari kak Norzi

Miss Zahirah said...

haa.. klu menang skirt bgi kt sya ble?
kihkihkih

PuanGojes said...

hehe. kat awek baru ya? :D good luck !

kitatauke said...

@norzibeautilicioushouse-insya Allah..:)

kitatauke said...

@Miss Zahirah-hahaha..boleh2..jom la join...:)

kitatauke said...

@PuanGojes-sshhhh...nasib bini tak baca blog aku...hahahha..