Saturday, December 15, 2012

Giveaway GEMPAK Cuti Sekolah

Bosan pula malam-malam macam ni..Dah la malam minggu. Rasanya ramai blogger yang hang out malam ni. Jadi aku nak layan GA je la malam ni.


Cara-caranya:

 1. Buat post yang berTAJUK  "Giveaway GEMPAK Cuti Sekolah".
>> Tengah buat ni ha..

2.  Ambil banner diatas dan backlink kan entry ini.
>> Dah siap. Ada kat atas.

3.  Setelah selesai,publish post dan hantar link pernyertaan di kotak komen sahaja.
>> Ok. Jap lagi akan ditepek.

4. Tahu GA ni dari mana.
>> Blog http://sitinurazwanizalife.blogspot.com

0 comments: