Friday, December 7, 2012

Pemenang First Giveaway By Gulai Tempoyak Ikan Patin

Petang tadi, tengah syok-syok blogwalking, termasuk pula rumah Meuzangelo a.k.a Gulai Tempoyak Ikan Patin. Terjumpa pula entri berkenaan pemenang First Giveaway yang telah dibuat oleh Meuzangelo. Aku sertai juga giveaway tersebut pada 19/11/2012.

Tengah syok scroll nama pemenang, tetiba terperasan nama aku termasuk sekali. Hahaha. Macam mana aku boleh menang pun tak tahu la. Tapi Meuzangelo kata dia menggunakan khidmat nasihat Incik Random.org.


Tempat pertama tuuu...Hahaha..Macam tak percaya pula. Apa-apa pun terima kasih la Meuzangelo. Dengan pantas aku mengemel detail aku ke Meuzangelo. Hahaha.

Masuk bukan tujuan nak hadiah sebenarnya. Cuma nak berkenalan dan merapatkan hubungan antara bloggers. Itu yang utama. Menang tu 1 bonus.

P/S:Ni makin semangat nak join giveaway ni. Mana tau luck berterusan. Join pula giveaway Denai Hati. Untung-untung dapat iPhone 5. Huhuhu.

4 comments:

Ieta Mat Sa'ad said...

Wa... sy pun jd teringin & bersemangat nk joint giveaway dr denai ni. Baru je nak belek2 web denai, jumpa plak entry ni. Tahniah.... :)

kitatauke said...

Ieta Mat Sa'ad :xsampai kemampuan lagi nak join Denai Hati tu...i'allah akan dtg..:)

Cik Yaya said...

wahh untungla menang...^,^
join lg bebanyak lepas ni eaa

kitatauke said...

Cik Yaya:hehehe...tu la..dpt iphone5 dr Denai Hati syok gak...jom cik yaya..join GA..:)