Saturday, December 22, 2012

Segmen Sabtu By Emas Putih

Rutin harian aku bila masuk kerja setiap hari adalah buka FB dan blog dulu. Haha. Sampai dah naik lebam ngadap 2 benda ni. Tapi itu la keseronokan aku sekarang ni. FB aku kurang. Blog la. Makin nak bersungguh dengan blog ni rasanya.

Bila buka FB hari ni, ada pula segmen dari http://www.kisahemasputih.com. Ternampak dalam FB group ALL BLOGGERS PING HERE. Jadi sebab aku pun tak tahu nak buat apa, aku layankan saja GA dari Emas Putih ni.



Syarat-syarat yang ditetapkan oleh Emas Putih:

1. Buat entry yang bertajuk Segmen Sabtu By Emas Putih
>> Dah buat ni ha.

2. Tepek banner kat atas ke dalam entry anda dan link kan ke entry ini.
>> Dah buat juga.

3.  Follow blog sponser SINI
>> Dah follow. Komen sikit. Lagu tu mengganggu. Hahaha..

4. SUNAT  Follow ,Subsribe
>> Sebabkan aku dah sunat, malas nak follow. Hahaha.

5. SUNAT Like fanpage INI dan INI
>> Jawapan sama dengan no 4. 

6. Tag at least 1 blogger (untuk kembangkan segmen ni kepada blogger baru).
>>  Aku tag http://zahrenn.blogspot.com/. Sebab dia orang paling akhir tinggal jejak kat shoutbox aku. Hahaha.

7. Kalau dah siap tinggalkan LINK ENTRY anda ke ruangan komen.. 
>> Dah publish entri ni nanti, akan ditepek link kat ruang komen.



10 comments:

Zahrenn said...

wah! kena tag la..hehehe...btw gud luck :D

kitatauke said...

@Zahrenn-jom la join..saje suka2...bukan nak menang sgt pun..:)

Nurul Faiz said...

good luck tauke.
mana tau ada rezeki kan :)

kitatauke said...

@Nurul Faiz-jom la join skali...bukan nak menang sgt pun..saje suka2...

Chic Na said...

rajinnya bersegmen. good luck. :)

kitatauke said...

@Chic Na-memeriahkan majlis..meh la join sekali..:)

aisyah humaira' said...

selamat bersegmen :

http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

kitatauke said...

@aisyah humaira'-tq..jom la join sekali...

Nadya Bubble said...

Nak topup RM100 ? Jom join !
http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

Budu Bilis said...

Singgah sini dari segmen yang sama. sorry lambat sampai.jom ke blog saya http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/12/segmen-sabtu-by-emas-putih.html