Tuesday, April 27, 2010

Ko tak lapo nasik ke Lia???

ni tektik terbaru aku....aku keje kat PJK...budak2 yang guna ni...kalau tak sound...NAK TUTUP!!!...memang diorg buat keras je....dulu...dengan zeggie....dia tutup je lampu sebelah user....budak2 dah paham.....skg budak2 buat keras je...kalau aku tutup lampu.....so....mcm ni skg aku buat...buat2 borak ngan asst aku...tny dia....'ko tak lapo nasik ke? lia??'...pastu cakap kuat2...bior 1 pjk dengar...huhuhu.....buat mase ni...menjadi lagi la skill ni...akan dtg mungkin kene ubah...huhuh...skill ni jugak aku penah guna masa aku blaja dulu....mase blaja....hostel dekat ngan uia....so...mase time semayang jumaat....aku ngan geng2 aku...lalu la depan perhentian bas dalam uia tu....ye la...nak g masjid...semayang jumaat.....mase lalu kat bus stop tu....ade plak 1 kapel...elok2 tgh tggu bas....kalau 2-2 ppuan takpe la jugak....ni yang lelaki.....melayu plak tu....nak tego....aku tak brani.....aku pun sound member aku....'Eh...bukan ari jumaat..org laki wajib g masjid ke??'....terpinga2 member aku...ye la....dia ngan aku...skali la tu...nak g semayang jumaat....huhuh...tapi niat aku baik...mengharap mamat tu sedar ttg tggjwb dia pade tuhan dan diri dia sendiri....

4 comments:

darlia said...

kang pukul 5.55 pm lapor kueh plak hehehehe

kitatauke said...

petang tak de hal...pagi2 je...tak suke 2makhluk menunggu depan pintu....

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

masih boleh pakai la tektik nih...
kan dtg mungkin kene ubah kot hehehe :)
pikiq2 tektik ape lagi nak pakai (-_-)

kitatauke said...

bie:tu la...sentiasa kene pk idea bijak lagi bernas...nak halau budak2...miahha