Tuesday, April 20, 2010

Mewah Dengan Tulis Blog




Ni la salah 1 tajuk dalam Harian Metro bertarikh 13April2010.....jadi mewah dengan tulis blog.....aku sebenarnye dah lama mencari bende ni...macam mane nak dapat duit dengan melayari internet.....dari dok tgk dan baca bende2 merapu...baik kite fikir macam mane nak menjana duit dengan internet ni.....aku bukan la nak mewah macam penulis blog ni.....dapat bayar bil streamyx aku ni pun...jadi la...hehehe....dulu...aku penah gak study pasal forex....tapi aku was-was.....hukum forex tu....so aku tak teruskan niat aku tu..tapi bila aku baca artikel kat Harian Metro ni..dan aku study sket pasal ikaln kat blog ni...nampak macam menarik....dan aku masih lagu study...hehhehe....untuk pengetahuan.....aku sebenarnya dah register ngan kompeni iklan ni...guna address lain...dapat la dalam 25sen...ehhehe...ciput je....sbb tu aku buat blog ni betol2....sebab aku yakin...memang boleh jana duit.....so....kalau orang lain boleh buat....nape tidak kite???bagi yang ade bakat menulis tu...cuba la....mane tau kite ade rezeki dalam bidang ni...kan???

0 comments: