Friday, May 14, 2010

Ape modal korang berblog???

Petang ni aku juz nak tny....ape modal korang mengupdate blog korang????kat bawah ni aku tepek ape modal aku utk memastikan blog aku sentiasa diupdate...huhuh...

laptop tu kompeni punye...aku hny ade PC je kat umah....walaupun webcam takde....tapi sbg blogger...ade aku kesah webcam ade ke tak??huhuhu...yg best pasal laptop dia...dia dah siap bluetooth....senang aku nak transfer gambar untuk dimasukkan dalam blog aku....
sebelahnye plak...fon ayam aku...tak canggih pun....nokia 6120...cuma ape yang aku suke fon ni....gambar ok....suam2 je....tak la teruk sgt....ade plan nak cari yg canggih...cuma sen je yang kurang...huhuhu

dan ini yang paling penting......

otak yang terus menjana idea dengan memaksa jari-jemari mengetuk keyboard ni dengan sekuat hati...hahhaha....kl takde idea...macam mane nak paksa jari menaip....dan otak juga bekerja keras memikirkan idea....ape yang patut ditulis dalam blog ni....kalaupun tidak berilmiah mane..setidak2nye...tidak menyinggung blogger lain....huhuhuh....anda plak...ape modal anda??????

16 comments:

ct fad said...

banyak modal aku kene kuar tau..bil letrik,bil broadband,bil air(pasal tengah berblogging aku selalu haus)topup handpone lg pasal nk upload gambor..nn byk ler lagi..hihihi..

s.c.h.u.l.t said...

modal saya adalah merepek dan cerita personal. :P

kitatauke said...

ct fad:nak upload gambar kene topup???mesti fon canggih ni...:)
schult:yg formal org dah biase baca...:)

darlia said...

modal tarak tapi kene ketepikan dlu keje yg mmg d pggl keje

darlias_as said...

haha....
smpe sim card kite kne block...:P

MissXYZ said...

xde modal sgt
laptop
tenet
otak yg bekerja keras
ngeeeeeeeeee siap
ujung bulan bleh dpt hasil hihi =)

lilylala said...

modal tuk luah perasaan..kdg2 ble bcr balik,jdi tringat ;)

kitatauke said...

lia:keje settle beb..huhuh
darlia:tu kakak ko pny keje...huhu
missXYZ:perghh..dh dpt hasil...tahniah...:)
lily:same dengan la kite..sendiri tulis...sendiri baca...sendiri gelak..huhuhu

Roronoa Zoro said...

citer je la apa yg nak citer.. kalo malas sgt, baca entri org yang menarik n repost dalam blog kita.. =)

kitatauke said...

zoro:bole je...atas minat masing2...ade suke create cite sendiri..ade suke copy je...:)

Amilyn Zanal said...

hahaaa..aku setuju je..aku kdgkala suka shared dgn kawan2 apa yang aku tahu,tapi otak aku kdgkaala tak blh nak generatedla...hehehe

ipa faiza~ said...

lau kite.. modal ikut suke hati jek. hehe. sbb tu blog x ramai y bace kot. sbb x best. haha

kitatauke said...

ipa faiza:tak best takpe...jnji ade ilmu yg bole dikongsi...:)

Emon. said...

for me, apa2 yang interesting jadi around me. kalau rasa menarik tulis je. tapi kalau orang tak suka nak baca tak leh elak la. hehe.

CiK QiQi said...

cik qiqi nie mnaipape yg cik qiqi pndam kn slame nie...wah...byk sgt ke...hak3....

Cik qiqi suke tulis ape yg cikqiqi suke..tp not towards personal..buhsan nnt^_^

kitatauke said...

cik qiqi : menyokong...janji tak ganggu org lain...:)