Saturday, May 22, 2010

Telah di tag oleh Mia Liana

Masuk je keje lepas lunch hour....terus bukak blog...dah makin gian plak dengan blog ni...ade dadah kot org isi dalam blog ni.....tetiba...dlm shoutbox....Mia Liana plak bagi bende yang aku tak sangka....dia kate aku kene tag....so...layankan aje...:)

1. Bagi aku 5 blog yang korang selalu bace….
Jujurnye....semua blog follower dan yang cerit kat shoutbox aku baca....kl bole masuk ngan topik...aku dengan rela mengomen....kl tak leh masuk....aku jerit kat dlm shoutbox tu je la...huhuhu

2. Ape yg best ttg blog tuh?
banyak tentang topik semasa..masakan..sukan...berita terkini...tips harian...tazkirah....walaupun dah penah baca...tapi bagus utk mengingatkan...sbb kadang2...kite ni pelupa...:)

3. Brape kali dlm sehari korang bukak blog tuh?
tuan umah update je...aku terus singgah tanpa keraguan....kl takleh masuk pun topik tu...atleast...trafik tuan umah meningkat....

4. Korang bgtau aku dari sumber mane korang tau blog2 tuh???…
Dari shoutmix dan follower2...kadang saje2 serach kat google...rase blog menarik...follow je la...:)

5. Ok!!… ape pendapat korang psl blog aku???….
Best..sebab banyak gak resepi makanan...jadi rujukan wife aku...huhuh

6. Korang tanyerr soklan nih kpd 5 blogger lain plak ok!!….
http://asyura27.blogspot.com/
http://panjiufuktimur.blogspot.com/
http://chybeelila.com/
http://adamlifestory.blogspot.com/
http://grafik-hafizsidah.blogspot.com/

p/s: ni 5 blogger terbaru yang menjerit kat shoutbox aku...huhuh...SELAMAT MENJERIT...:)



2 comments:

Roronoa Zoro said...

i love tag !! hehe..
but...
i dont love to answer tag.. haha

kitatauke said...

zoro :award pun aku still tak buat2...hohooh