Sunday, May 9, 2010

Tertekan!!!!!

Masuk keje lepas rehat tadi...bersemangat je nak bukak blog....planning nak komen semua post blogger yang terbaru....mmg mggu ni aku semangat gile...tapi bile smpi ofis....bende ni plak jadi....

PC1 dah buat perangai...adoiii....aku bukan boleh tgk bende2 cenggini.....mood nak mengomen pun down je....so..rehat tgk budak2 je la.....



13 comments:

ct fad said...

Tauke:patutle pun nak meroyan same..huhu..bengang je kann..hihi

kitatauke said...

ct fad:huuhuh..mmg meroyan...nak layan kerenah budak2...sakit kepala+sakit ati=rase macam nak sepak org je...uhuhuuh

kak ina mail said...

relaxlah tauke.biasalah tu komputer buat hal ni.sabarkan separuh dari iman.kwang kwang

malaylifestyle said...

bdk bnyk men game tu..

kitatauke said...

kak ina:kl guna dgn btol...i'allah..lambat rosaknye...ni budak2 install game...mmg hangin la....
malaylifestyle:aku nak caj 10hengget sejam sape yg main game....huhuhuh(yg buat blog..aku bg free....bole???mesti ramai suke...)

malaylifestyle said...

aku nak join...ari2 aku dtg..haha
ari raya pun aku dtg jgk..

kitatauke said...

malaylifestyle:bole...tapi dok luar...huhuuh

malaylifestyle said...

kitatauke; bkn slalu pun

kitatauke said...

malaylifestyle:a ah...bkn slalu pun dok luar...ehhh...langsung tak penah dok luar kan???:)

malaylifestyle said...

kitauke; eh,pandainye!!!

kitatauke said...

malaylifestye:cube je....:)

Amilyn Zanal said...

itu blue screen of death..
mgkin pasal hardware or software yang install corrupted..heheh,cubalah google cr penyelesaiannya.

kitatauke said...

milin:tu tgh format...huhuhu