Wednesday, June 2, 2010

2 hari tanpa N3...meroyan aku.....

Biasa org meroyan takleh berblog sebab internet yang selalu berlari2 anak.....mcm2 name member2 bagi...tenet sengal la.....wadapakk tenet la.....siap ade blog member aku....dia buat lagu khusus....name lagu tu...INTERNET LEMBAP....hahhahah....tapi aku dah lupe ape address blog dia.....memang meroyan la dia mase tu.....hehehhe......

2 hari aku tak update blog ni sbb aku memang penat.....penat mengerjakan PC kat tempat aku keje.....sbb tu aku meroyan.....aku dah tak tahan ngan virus yang diternak oleh budak2 ni.......sampai pc admin aku pun kene skali...kat bawah ni....gambar setelah selesai aku kerjakan pc2 tu.....2hari format...dengan pertolongan 3dlady......nasib baik dia cepat belajar...kalau tak...mau terkangkang aku...:)



PC durjana yang telah melambatkan kerja aku.....format dia macam biasa...cuma sistem yang nak kene isi dalam ni leceh.....dengan pertolongan site lain....berjaya gak aku menyetelkannya.....
ni la antara muka2 budak kat sini.....sian plak rase tutup 2 hari ni....tapi kl tak tutup...makin menjadi2 virus kat sini......ni pun rase macam ade je tak lengkap kat pc tu...takpe la....nnt aku study lagi.....

muka2 yang sedang menunggu pc kosong

6 comments:

Roronoa Zoro said...

eh? ingtkan ko kerja tukang xray? ohh.. dah bertukar ek?? =P

fitri hussin said...

semoga tak meroyan lagi....

maCy said...

blogger memang sokmo camtu..hihi

sarah shafie said...

pp..ade cc ke?

sue said...

2 hari meroyan..
klu seminggu...?

kitatauke said...

zoro : dah pencen keje tu...hahahah

fitri : hahaha....tak jugak...takde idea nnt...meroyan la balik...:)

macy : tapi baca gak N3 blogger lain yg byk ilmu...:)

sarah : org punye....kita kuli jek....:)

sue : meroyan kuase 2 la...huhuh