Friday, April 15, 2011

Logo Google 15/4/2011 (Charlie Chaplin)


Aku rase ramai yang perasan....logo google ni sentiasa berubah-rubah mengikut situasi@keadaan...

apa yang terpampang kat logo google hari ini adalah sempena memperingati pelawak hollywood....Charlie Chaplin....mase kecik2 dulu...memang glamer la Charlie Chaplin ni....ape yang aku tgk dari video kat google ni....diorg buat sempena memperingati Charlie Chaplin selama 122tahun...dah lama rupanye Charlie Chaplin ni....

berminat plak aku nak buat N3 pasal logo google ni....ok la....kalau logo dia berubah lagi.....aku akan buat N3 khusus untukmu google....hohoohoh

2 comments:

Tyra Nylea said...

perasan la jugak... tp buat don't know je... ngeee

Cik Jari said...

a'ah,
cj pon perasan gak...google nih asyik ubah2...tapi bagus la kan,tak la boring tgk bende sama jee