Friday, April 30, 2010

Femes....1Malaya tgk....hohooh



sape baca paper Berita Harian 29April2010???....muka depan...aku bukan nak cite tentang Kabinet sedih...pasal kematian budak 15tahun yang kene tembak ngan polis kat shah alam.....sebab banyak sgt dah orang komen....gambar yang bawah tu aku nak cite...tajuk gambar tu...TERSESAT MASUK KOC KOMUTER WANITA....hahahha....tak pasal2 muka mamat tu...glamer 1malaya tuh...hohooho.....tu la..sape soh tak alert ttg isu2 semasa....tapi...itu la org kite...mmg tak peka...bukan semua...tapi sesetengah....

cite bab pengasingan koc komputer ni...aku terbaca dalam paper....bende ni di buat sebab negara2 maju dah lame praktikkan....so...untuk menjadi negara maju....kite kene ikot diorg.....aikkkk...tak ke pelik statement tu.....bukan ke kita sebagai islam,benteng/hadangan antara lelaki ngan ppuan kene ade???nape plak bile negara maju buat...kite pun kecoh2 nak buat...sedangkan islam dah lame suruh....PELIKKAN??

12 comments:

BalqisShafiqa said...

macam mana boleh tersesat tu!
malu je...

kitatauke said...

hhahaha...tu la pasal....buat malu je

_Yaya_ said...

haha..dy lupe dy laki kot

kitatauke said...

balqis:tak cukup duit beli kot...hahah
yaya:maybe makanan kegemaran...semut goreng...hohoho

kitatauke said...

balqis:tak cukup duit beli gps kot...hahah

ct fad said...

pelik x pelik ler..tp memeng pelik..
takut gak kalau aku salah masuk koc laki plak..huhuhu..pasal memang tren tu kt area tempat aku..hi..hi..hi..

menyelerekan

darlia said...

di sebabkan ada huruf "P" statement encik telah lain bunyinya

nurthurayya said...

ptut wat stu tren wanita sje..
melampau x idea tu..?haha

kak ina mail said...

lepas ni lelaki tu mesti glamer satu malaya.atau dia lupa jantina .khe khe.

kitatauke said...

ct fad:mane ade koc laki daaa...:)
lia:????
thurayya:a ah...ngan drebar2 ppuan...hohooh...
kak ina mail:kl buat blog...mesti ramai follower...sbb glamer...hohooh

♡ Risha Lieza ♡ said...

nak cari publisiti kut ni..hahaha XD

kitatauke said...

♡ Risha Lieza ♡ :ke xtau malu..:)