Thursday, April 29, 2010

Sape penah tgk menatang ni???

sori la...smlm tak sempat nak update...byk keje nak kene bereskan smlm......godek pc lame....ntah ape sakit tak tau la...tgh godek2 tu...terjumpe la plak gambar ni....cb korang tgk...gmbar ape tu???


ramai pegi mencari menatang ni...hohhoho...tapi semua sedara la...macam Ultraman bersaudara....huhuh...

tgk tu...semua org dok dalam air....aku sebab tak bawak baju&seluar spare....kalau tak....memang aku join skali....:)

budak2...dok tepi.....tapi yang depan skali tu...nyaris lemas....org tak perasan dia...tgh terapung2....nasib baik sempat angkat....tonggeng kan dia...kepala bawah..kaki atas......byk gile air kua dr mulut dia...kalau tak.....


dan ni la harga yang anak sedara aku kene bayar...hohoh...lutut dia terkena teritip...menang ape plak teritip tu???yang ijau tadi...name ape???

hahaha...kalau google search....teritip ade....mmg kita bole makan dia...kalau besar la...kalau kecik...takde isi sgt...teritip ni tajam.....sebab tu lutut anak sedara aku terbelah....benda yang ijau tu name dia kupang...tak tau tny incik google....seronok wooo..cari menatang ni...lagi seronok kalau dpt makan....tapi bende ni ade musim...baru2...remis mendarat blkg umah bini aku kat kampung...lupe plak nak snap...tunjuk kat korang....

7 comments:

Nor Aishah said...

kupang.. tapi tak pernah mkn pun.. org kata sedap.. tapi mmg tak leh masuklah..

kitatauke said...

walamak...rugi la...kene plak masak lemak...fuhhhhh....:)

Nur Adawiyah said...

pernahh :) --> ehh itula. tak bole rasanya -.- takan tkde kot?

nurthurayya said...

cm best jer...

kitatauke said...

thurayya:mmg best pon...hohoho
adawiyah:?????

Nadya said...

eiii gelinye tgk benda tu. huhu ^^,

kitatauke said...

nadya : bende ni boleh makan tau...masak lemak...perghhhhh...terangkattt...:)