Wednesday, May 12, 2010

Korang ade tak dalam ni???


sape baca metro ari ni????halaman Rap mukasurat 13....tajuknye....500 BLOGGER BERHIMPUN(jayakan temasya jalanan Deodoran Gatsby promosi jenama baru)....ape yang dia tulis dalam ni....mmg komuniti dari Nuffnang....so..kl kite takde...mungkin jugak follower kita @ yang tgh kita follow ade dlm paper ni kan?????mane la tau.....

p/s:pade blogger2....teruskan share input dlm blog...aku suke baca....walaupun tips tu pade korang biase...tapi aku yang tak tau...sgt2 bersyukur....even tips goreng sotong celup tepung dr KAK INA MAIL...tq KAK INA......:)

17 comments:

M a W a D D a H said...

adah tak de...huhuhuhu

sarah shafie said...

sedapnye sotong celup tepung..

Lyn Yusoff said...

Lyn ada dlm ni..
tapi time ni Lyn kt bahagian blakang.. ramai plak kan... heheheheh

kitatauke said...

adah:same la kite..huhuhu
sarah:mmg sodap..try la...huhuuh(salah post ni...hahaha)
lyn:hahha...kl kite takde...mesti follower kite ade....tahniah lyn....byk acara ke kat sane???

darlia said...

aku jgn kate nk ade dlm tu..sen pn tarak lg nie

kitatauke said...

lia:hahaha...jgn pk duit dl...pk ape ilmu yg bole kita share ngan blogger lain...:)

NICK IRFAN said...

eh! bila gatsby ni? aku x dijemput pun? ko pegi x bro?

ct fad said...

aku ade pg kt citu..nanti aku cari yg mane satu ni ..ramai sangat ,naik pening pale ni..hehehe
P/s:k.ina mail memang pakar dlm bab masak-memasak ni..pasal aku selalu jd tukang rase..hehehe..memang sedapp

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

kitatauke said...

nick:tak pegi pun...tau pun sbb baca paper smlm...huhuuh
ct fad:pegi jugak...rmai la yg pegi...cuma aku je yg tak...huhuuh
bujang susah:tq atas komen bro....hope kita same2 share bende yang bermanfaat...:)

a LoT oF LuV said...

le.. tak tau pon ade benda nih.. Beli metro pon tak sempat nak baca lagik.. pada hal dah masuk 13hb ari nie..

kitatauke said...

lot of luv:ni nk bgtau la ni...:)

aku_tiewa said...

hahaha...

bagus2..m'hargai tulisan rkn2 blogger..

baca jgk psl tu..tp kita x poie pun..huk3

kitatauke said...

tiewa:byk maklumat dr blogger lain yg kite tak tau...so..sharing2 je la...:)

kak ina mail said...

tak delah.saya low profile .khe khe khe

kitatauke said...

kak ina:bagus macam tu...org penuh ilmu di dada...tak menunjuk kat org...huhuhuh

jerung darat said...

newpaper bile tu. . .?