Sunday, May 2, 2010

Korang penah kene tak????...ade gak org macam ni…




Lepas balik dari Pekan Sehari…aku kua ngan wife…lame dah tak kua ngan dia jalan2….lagipun memag dia ade keje nak buat g bandar….sampai kat EC Mall….mak aihhh…parking nak penuh…memusing gak la…aku cari parking…..dekat 5minit pusing…aku macam dah putus asa….so…ambik keputusan nak kua je dari situ….mase nak kua tu…ade 1 famili dah siap shopping….nak kua….sbg pemandu berhemah…aku bagi signal….nak masuk parking tu…nak tunggu diorg kua….tapi…bende ni plak terjadi…..bukannya diorg tak nampak aku dah bagi signal…nak masuk parking dia….siap dia buat lambat2 plak….hangin aku…tu kira ok lagi….dan-dan je….kawan dia datang….bantai borak plak….hadoiiyaiii…..’ko tak nampak ke aku dah bagi signal…nak masuk parking ko…cepat la kua’…kate aku kat wife aku…..ade jugak org macam ni dalam doonia ni…..last2…dia kua gak…tapi memang berbakul la maki aku untuk diorg ni….bukannye tak nampak org tgh tunggu parking….aku rase….kalau aku dalam situasi mamat ni…cepat2 nak kuakan kete…tak nak org tunggu kite…..sabo je la….korang mesti penah rase macam ape yang aku kena ni kan?????

4 comments:

darlia said...

aku pun penah kene camnie..mmg hangen je..tp org 2 bkn borak tp lap2 kete plak..lg sengal!!!!!!!!

kitatauke said...

mmg...rase macam nak kua..g terajang je....

mEMYselfandi said...

kalo saye pon panas gak beb~

kitatauke said...

fandi:ni jenis org yang tak pandai nak hormat org lain...