Tuesday, May 18, 2010

Produk kesihatan ape korang guna skg ni???sesuai ke???

Aku rase ramai kalangan kita menggunakan produk kesihatan...kan??tak kira la...alat senaman ke...minuman kesihatan ke...mesti ramai yang dah mencuba...dalam bab macam ni...aku cuma pegang pade 1 statement....'BARANG YANG SESUAI DENGAN KITA..BELUM TENTU SESUAI DENGAN ORANG LAIN'...kan???tapi tak salah kalau mencuba...kl tak cuba...mane nak tau hasilnya...

aku bukanlah banyak sangat mencuba produk kesihatan ni....ade la 2 3 jenis...tapi mungkin tak sesuai dengan aku...makan pun atas sebab2 tertentu je...dan terbaru...aku nak cuba minuman yang ni plak.....


sape penah cuba minuman ni????diberi nama MONAVIE...ni pun sbb member aku kate...ayah dia same penyakit ngan mak aku...mata dah kurang nampak...minum MONAVIE ni...dah macam ok sket....so..aku nak beli untuk aku dan mak aku try...huhuhu

p/s:mcm aku kate...aku belom try...bile aku dah try nnt...aku bgtau keputusannye...samada ok ke ko.....:)

7 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

minum air masak pagi selepas bangun tido dan 8 gelas sehari...Alhamdulillah..heheh

kitatauke said...

hawa:betol tu....cikgu penah cakap...bgn tdo tu..terus minim air masak...skali ngan air liur basi...baik utk kesihatan...huhuuh

syuQ said...

syuQ pakai wuduk je..cish bajet alim haha..

Dah terlanjur datang ni syuq nak ajak join kontes cite klaka anjuran aku.collaboration wif Kartunis Ujang.

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

tak guna apa2...takde duit nak beli...sob...sob...minum air masak jelah sehari satu cerek...leh gitu

psstt...dia dah buang la verification words...arghhh...indahnya nak komen...hahaha...

Queen said...

takde amik ape2 kot..cuma amalkan minum susu dan jus...dan yabang akan make sure minum air masak banyak2...

btw..berapa harga sebotol tu?

kitatauke said...

syuQ:hehhe...nnt melawat kat kontes tu
iz-ann:btol jugak..ni banyak minum air manis...(psstt..TERIMA KASIH CIKGU...)
queen:bagus gak minum jus ni...member kate dalam 150ke atas...duit dah la makin nipis....uhuhuh

Rizal Nauman said...

hai banyak yg kite tak tau bgtaula