Sunday, November 11, 2012

Chef Riz & Ana Dahlia Bercerai


Rasanya semua sudah sedia maklum tentang perceraian mereka berdua. Doakanlah kebaikan untuk masing-masing. Moga-moga bertemu pasangan yang lebih serasi.

p/s:syok tgk Chef Riz makan dalam Masterchef 1 dulu. Cara dia makan nampak macam semua makanan yang dia makan tu lazat je..hahaha...

5 comments:

hananhadila said...

hurm .. bukan jodoh , nak buat macam mane

kitatauke said...

hananhadila:betol..doakan yang terbaik utk pasangan...:)

eimah siti said...

hurm....kalau da tertulis itu bukan jodoh diaorang, nak wat cam na kan kan.....

Mummy Adriana said...

memang la kalau takde jodoh takleh buat ape...tapi based on what ana's said mummy rasa dia cam takde agama pulak! jangan menyesal kawin terburu2..Allah yang tentukan semua tu..perkahwinan takkan terjadi dengan izin Allah!

kitatauke said...

Mummy Adriana:ntah la..diorg ni..lebih baik diam je dr berkata..sbb kl byk sgt bercakap..makin tak nampak cerdik..